bekijx - ontwikkeling van websites, webshops, web applicaties

Ontwikkeling

Een modern bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder het internet. Ook aanwezig zijn op het web is belangrijk.

Bekijx heeft heel wat professionele ervaring in huis waar het gaat om programmeren en ontwerpen. Onze webdesigners staan dan ook garant voor verschillende producten en diensten die u toelaten eigentijds en optimaal te communiceren met uw klanten en prospecten.

In samenwerking met Bekijx beschikt u binnenkort over een attractieve website die bezoekers boeit en overtuigt.
Bovendien kan u uw site altijd zelf aanpassen of beheren en dus up-to-date houden. Dit kan bijzonder snel en eenvoudig gedaan worden via de website zelf (u hebt dus geen extra software nodig). Natuurlijk voorzien we ook alle tools die uw site goed doen scoren bij de verschillende zoekrobots (SEO).

Op korte tijd zetten wij u en uw bedrijf via een website online en dit voor een aantrekkelijke prijs. Twijfel dus niet langer en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor het bouwen van uw website.

Wij geven u ook graag de nodige uitleg en opleiding over het (correcte) gebruik van een website.
Door gebruik te maken van een goed ondersteund en onderbouwd beheersysteem (CMS of Content management systeem) is het mogelijk een dynamische website te maken die voldoet aan alle noden van een modern bedrijf alsook een website die bestaat uit slechts een aantal statische pagina's.

Ook voor de specifieke noden van uw bedrijf kunnen we zorgen door specifiek voor uw bedrijf uw website te voorzien van maatwerk.